Taistelusta roskaviestittäjiä vastaan!

Ongelmat ja parannus ehdotukset.

Valvojat: Harri, Jarski, Olli

Avatar
Jarski
Viestit: 1898
Liittynyt: Pe Loka 21, 2005 5:26 pm
Paikkakunta: Hämeenlinna
Viesti:

Taistelusta roskaviestittäjiä vastaan!

Viesti Kirjoittaja Jarski »

Koska noita roskaviestittäjiä yrittää rekisteröityä niin paljon niin palstalle otettiin käyttöön käytäntö, että ylläpito aktivoi kaikki uudet rekisteröityneet. Tällä toimenpiteellä estetään roskaviestittäjien törkeydet.
Uusille käyttäjille tämä tietysti tietää sitä että heti kun on rekisteröitynyt niin ei pääse kirjoittamaan omalli nikillä vaan pitää odottaa että ylläpito sen aktivoi. Nikki kyllä näkyy rekisteröityneissä mutta sitä ei voi käyttää ennen aktivointia.

T: Ylläpito
citius altius fortius
Vieras
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Syys 24, 2006 10:44 am

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Auttaisiko roskapostittajia vastaan samanlainen numerokoodi rekisteröityessä, kuin kalamies saitilla? Voisi modet ja admin päästä pikkuisen helpommalla.
Ei meinaan anna hyvää kuvaa foorumista, kun käyttälistalla on roskapostittajien nimiä, vaikka eivät voisi kirjoittaa saitille yhtikäs mitään.

T: Ogis
Avatar
Olli
"Laatoitustyön kisälli"
Viestit: 220
Liittynyt: Pe Loka 21, 2005 8:22 pm
Paikkakunta: Pälkäne

Viesti Kirjoittaja Olli »

Nyt on alkanu taas oleen tota roskapostia enemmänkin täällä, siivoilen niitä heti aina vaan pois kun satun näkeen. Voisko taas laittaa lisää suodattimia kehiin että vältyttäis isommalta postiaallolta?
Paljon tässon vettä?
perttu
Viestit: 910
Liittynyt: Ma Loka 31, 2005 7:34 am
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja perttu »

Vieras kirjoitti:Auttaisiko roskapostittajia vastaan samanlainen numerokoodi rekisteröityessä, kuin kalamies saitilla? Voisi modet ja admin päästä pikkuisen helpommalla.
T: Ogis
Nuo captcha tunnistukset murtuu nykyään alta aikayksikön joko koneellisesti tai ihmistyövoimalla (palkkanaa dollari tunnilta, siinä kaikille hyvä kesätyö), joten niistä ei ole enää juurikaan apua.
Vastaa Viestiin