pilkkikilpailu maksut

Pilkkimiseen liittyvä keskustelu.

Valvojat: Harri, Jarski, Olli

mikä sopivin maksu pilkkikisoihin

10 eur
11
48%
15 eur
8
35%
20 eur
3
13%
25 eur
0
Ei ääniä
30 eur
1
4%
 
Ääniä yhteensä: 23

m.e
Viestit: 1158
Liittynyt: To Tammi 18, 2007 3:19 pm
Paikkakunta: myllykoski
Viesti:

pilkkikilpailu maksut

Viesti Kirjoittaja m.e »

tulevaa kautta varten mitä mieltä porukat ovat osanottomaksuista. eli mennäänkö vielä perinteisellä kympillä vai aletaanko nostamaan ylöspäin.
Atte M
Viestit: 148
Liittynyt: Ma Heinä 10, 2006 12:25 pm
Paikkakunta: Nokia
Viesti:

Re: pilkkikilpailu maksut

Viesti Kirjoittaja Atte M »

Aloittelevia kisailijoita varmasti karsii jos liian isot maksut on. Toisaalta kisoissa sais välillä olla jotain panostakin, joten ainakin pitäis palkintojenkin olla paremmat 15 euron maksuilla kuin 10 euron. Että mun mielestä ei välttämättä tarvis olla mitään tiettyä maksua jokaiseen kisaan vaan vaihteluakin saa olla. Toki itse kisan arvo aina nousee jos maksu on suurempi ja palkinnot paremmat.

Laituripilkeissä Tampereen ympäristössä 7 euroa maksu, ja mielestäni se on niihin kisoihin taas ihan sopiva.
ve
Viestit: 5
Liittynyt: Ke Maalis 26, 2014 11:13 am

Re: pilkkikilpailu maksut

Viesti Kirjoittaja ve »

Kyllä osanottomaksut pitää olla vähintään 15€ mieluummin 20€, koska muuten ei pysty jakamaan mitään palkintoja, eikä järjestäjällekään jää mitään, ja porukka häviää kisoista.
Jo mummonmarkka-aikaan maksettiin 50 ja siitä on jo yli 10 vuotta aikaa, eli on hintojen/palkkojen nousuvauhti nostanut muitakin kustannuksia vähintään samassa suhteessa.
J.A.M
Viestit: 234
Liittynyt: La Loka 22, 2005 9:37 am
Paikkakunta: Kemijärvi

Re: pilkkikilpailu maksut

Viesti Kirjoittaja J.A.M »

ei tertte nostaa . seura saa ihan nokko kun jakaa 70-90% pois , järjestää vaan tarpeeksi kisoja kaudessa. harva seura kerää rahaa seuran normi toiminna pyörittämiseen. meillä suurin menoerä Sm - ja PM kisat ja suurimpana pikkkujoulut
erikseen spessu kisat jossa ostetut palkinnot, näistäkään ei saa rahasampoa ellei kyseessä joku hupikisa kuten ennen miljoonapilkki.
kisan arvostus ei nouse yhtään oli kisamaksu 10€ tai 50 €. varsinkaan jos siellä se perus 5 kärki on aina sama. uusia ette nostamalla maksuja lajion piiriin saa , nemmänkin näen negana hinnan noston , menee kohta elitistiseen luokkaan lajina kuten vetouistelulle käyny.
koskikalastaja
Viestit: 6
Liittynyt: La Joulu 24, 2011 10:37 am

Re: pilkkikilpailu maksut

Viesti Kirjoittaja koskikalastaja »

Minun mielestä 10£ sopiva maksu josta järjestävälle seuralle 25% loput palkintoihin , eihän näitä kuitenkaan kukaan käy rikastumis mielessä vaan ennemminkin sosiaalisena tapahtumana ulkoilun merkeissä. Muutoinkin porukka alkanut ukkoontumaan eikä ainakaan maksun nosto lisää porukkaa mieluummin karsii niinsanottuja harrastajia joten jäljelle jää vain kilpapilkkijät.
heikki
Viestit: 451
Liittynyt: Su Marras 12, 2006 12:59 pm

Re: pilkkikilpailu maksut

Viesti Kirjoittaja heikki »

Kyse ei ole maksun "nostosta" vaan maksun päivittämisestä edes jollain tavalla reaaliaikaan. Kymppi on ollut euron tulosta saakka ja jos indeksejä katsotaan, 15 euroa ei enää vastaa tuolloista kymppiä. Kun sarjoja on nykyisin paljon, 25 % kympin osanottomaksulla ei houkuttele ketään yleisiä kisoja järjestämään. En tiedä kuinka moni täälläkin äänestäneistä tai kirjoittajista on ollut itse kisoja järjestämässä ja kisabudjettia laatimassa. Omalta kohdaltani kanta perustuu käytännön kokemukseen.
RK
Viestit: 35
Liittynyt: Pe Touko 06, 2011 10:03 am
Paikkakunta: Joensuu

Re: pilkkikilpailu maksut

Viesti Kirjoittaja RK »

15€ ok, mutta järjestäjän on aina palautettava absoluuttisesta tulosta väh. 75% takaisin, eli sen max. 25% osuuden tulisi jo sisältää järjestäjän kaikki kulut (lehti-ilmoittelut, auraukset yms.). Jä tässäkin avoimuus on ainoa oikea tapa, eli palkintojenjakotilaisuudessa järjestäjän olisi reilusti kerrottava mitä missäkin kuoressa on (tyyliin Kuusamon pilkkiviikko), niin ei tarvi kenenkään jälkikäteen ihmetellä.. Muutama seura esim. P-Karjalassa hoitaa tämän jo mallikkaasti, mutta isolla osalla seuroista on vielä tässä suhteessa parannettavaa..
Jari Mäkelä
Viestit: 71
Liittynyt: To Tammi 05, 2012 8:41 pm

Re: pilkkikilpailu maksut

Viesti Kirjoittaja Jari Mäkelä »

10e hyvä. 15e välttämätön. Eli 15e on ääneni
Vastaa Viestiin