Foorumi taas online, vaihtakaa salasananne!!!

Ongelmat ja parannus ehdotukset.

Valvojat: Harri, Jarski, Olli

Avatar
Jarski
Viestit: 1898
Liittynyt: Pe Loka 21, 2005 5:26 pm
Paikkakunta: Hämeenlinna
Viesti:

Foorumi taas online, vaihtakaa salasananne!!!

Viesti Kirjoittaja Jarski »

Moikka!

Kuten kaikki huomasivat, niin foorumi oli pitkään poissa käytöstä. Homman nimi oli se että webbihotelli palveluumme oli tehty tietomurto ei siis meidän sivuille vaan itse serverille joka näitäkin sivuja pyörittää. Aikansa meni että palvelun tarjoaja sai homman rokkaamaan ja sitten vielä hetki siihen päälle että ylläpito sai meitin foorumin pyörimään.

Nyt suosittelen kaikkia vaihtamaan oman salasanansa. Suoranaisesti webbihotelli ei siihen kehoittanut mutta ei se pahaa tee vaikka sen välillä vaihtaisikin.

T: Jarski
citius altius fortius
Avatar
Olli
"Laatoitustyön kisälli"
Viestit: 220
Liittynyt: Pe Loka 21, 2005 8:22 pm
Paikkakunta: Pälkäne

Re: Foorumi taas online, vaihtakaa salasananne!!!

Viesti Kirjoittaja Olli »

Haloota haloo.

Tosiaan salasanat kannattaa kaikkien vaihtaa vaikka varmuuden vuoksi. Meidän systeemit oli ainakin näennäisesti turvassa, mutta ei tee pahaa vaihtaa tän foorumin salasanoja ja varsinkin jos sama on käytössä jossain muualla.

Tästä kannattaa aktiivisten ilmoitella vaikka puhelimitse myös muille. Piirit on varmaan sen verran pienet että muiden käyttäjien numeroita teiltä löytynee. Osa porukasta varmaan ehti luovuttaa tämän käyttökatkoksen aikana niin meneepä heillekin sana että Kilpakoukun foorumi on taas pystyssä!

Ylläpidon puolittaisena edustajana myös pahoittelut että foorumin pystyynsaanti kesti (liian) kauan. Kun peukalo on keskellä kämmentä niin se vaan on keskellä kämmentä :D
Paljon tässon vettä?
Vastaa Viestiin