Nyt mahdollisuus saada valmistamasi vieheet myyntiin!!!

Kaupalliset tiedoitukset tänne.

Valvojat: Harri, Jarski, Olli

JARPO
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Maalis 27, 2015 4:31 pm

Nyt mahdollisuus saada valmistamasi vieheet myyntiin!!!

Viesti Kirjoittaja JARPO »

Viehekauppa.fi on käsintehtyihin vieheisiin erikoistunut verkkokauppa jota pyöritetään toistaiseksi harrastetoimintana. Kuka tiätää mitä aika tuo tullessaan :) Mutta asiaan!

Jos valmistat vaappuja, perhoja, jigejä, syöttejä, lippoja, lusikoita, pilkkejä ym. ja haluaisit ne myyntiin, niin viehekauppa.fi on se paikka!

Käytäntö: Ensimmäiset erät toteutetaan "myyntitili"-menetelmällä. Miksi näin? -Tarkoitus olisi saada kauppaan mahdollisimman laaja valikoima, niin pienvalmistajilta, kuin isoilta valmistajilta, joita suomesta löytyy PALJON! Tällä tyylillä näen tuotteen menekin, että kannattaako tuotetta tilata paljon vai pikkuhiljaa. Toiminta on kuitenkin harrastepohjalta ja joutuisin valehtelematta käyttää rahaa 100 000€, mikäli haluaisin kaikki ostaa rahalla sisään. Jos 70% tuotteista ei ole menekkiä, niin konkurssi uhkaa ja sitten ollaan kusessa. Määrät pidetään aluksi pieninä, ettei valmistajakaan sido hirveitä summia projektiin. Täten ei kuseteta ketään, eikä ns. varasteta.
Tuottajan kanssa sovitaan x-summa (sisäänostohinta) jonka tilitän joka kuun viimeinen päivä x-summa kertaa myity kplmäärä.
Tuottajan pitää kirjoittaa minulle kuitti jokaisesta maksetusta erästä, muuten tuotteen myyntihinta lasketaan minulle kokonaan tuloksi.

Jos kiinnostuit ja haluat ryhtyä projektiin mukaan niin mene www.viehekauppa.fi Etusivulta löytyy tarkemmat tiedot :) -Jarno